RESTORAN

Autohtona kuhinja na moderan način

Klet BOLFAN nalazi se u netaknutoj prirodi na vrhu brežuljka ponad sela Hraščina.

"U kleti BOLFAN, spravljamo i nudimo jela čije sirovinske namirnice nabavljamo uglavnom od okolnih obiteljskih domaćinstava i manjih proizvođača u krugu od 40 kilometara."  

Naglasak na sezonskim namirnicama čini naš jelovnik kreativnim i maštovitim, jer autohtonu kuhinju prezentiramo na moderniji način s ciljem da svakom tanjuru približimo naša ekološka BOLFAN vina kako bi sljubili okuse i stvorili neodoljivu harmoniju mirisa i okusa u ustima.

Obitelji s kojima surađujemo su OPG Pikija, OPG Grobotek, OPG Puklin, OPG EkoBreg, OPG Vanjek, OPG Mikulčić, Eltom-varaždinske delicije, OPG Hujić, EkoSever, Meat the King, OPG Košćak, OPG Orehovec...


Vinska degustacija EKO BOLFAN vina uz hladnu platu

Vinski podrum je dom prirodnih BOLFAN vina okrunjenih sjajnim medaljama na najstrožem i jednom od najprestižnijih internacionalnih ocjenjivanja - Decanter World Wine Awards.

Prezentacija u vinskoj kleti (min. 2 osobe):

  • 4 x BOLFAN vina s hladnom platom:  20,00 € / osobi
  • 2 x BOLFAN + 2 x PRIMUS vina sa hladnom platom: 24,00 € / osobi

    -> Pogledajte cijelu ponudu!

Ponuda restorana kleti BOLFAN (02.-05.02.2025.)


NOVO: Degustacijski meni u 5 sljedova:
40,00 €

  1. Tiblica (tostirani kruh, namaz od suhog mesa, salatica, ukiseljeno povrće, majoneza od buče)
  2. Krem juha od repe s čvarcima, krutonima i bučinim uljem
  3. Kuhani štruklec s preljevom od krušnih mrvica
  4. Pečena kobasica s pireom od krumpira i pirjanim kiselim zeljem
    + sezonska salata
  5. Crumble, karamelizirane jabuke, krema od vanilije, pekmez, tostirani lješnjaci

Hladno predjelo:

  • Tiblica (tostirani kruh, namaz od suhog mesa, salatica, ukiseljeno povrće, majoneza od buče): 10,00 €

Juhe:

  • Bistra goveđa juha s mesom, mrkvicom i trgancima: 6,50 €
  • Krem juha od repe s čvarcima, krutonima i bučinim uljem: 5,00 €

Toplo predjelo:

  • Domaći njoki à la carbonara s ukiseljenim povrćem: 12,00 €
  • Kuhani štrukli s preljevom od krušnih mrvica: 8,00 €

Glavno jelo:

  • Teleća rolada u lisnatom tijestu s pireom od celera i pirjanim kiselim zeljem: 28,00 € 
  • Rib-eye (juneći) steak s restanim krumpirom i pečenom repom: 32,00 € (porcija ~ 250g)
  • T-bon (teleći) steak s restanim krumpirom i pečenom repom: 22,00 € (porcija ~ 250g)

Salate:

  • Svježe zelje: 4,00 €
  • Zelena lisnata salata: 4,00 €
  • Miješana sezonska salata (zelena lisnata salata, kiselo zelje, cikla, grah, kisela paprika: 4,50 €

Deserti:

  • Crumble, karamelizirane jabuke, krema od vanilije, pekmez, tostirani lješnjaci: 6,00 €
  • Jabučna štrudla: 6,00 €
  • Zapečeni sirni štrukli: 8,00 €

~

  • Domaći kruh (košarica): 1,59 €

Napomena:
- Ponuda je podložna promjenama. Za aktualnu ponudu pitajte osoblje restorana.
- Za listu alergena obratite se osoblju restorana.
- Maloljetnim osobama i osobama pod utjecajem alkohola ne točimo alkoholna pića.
- PDV je uračunat u sve cijene. 


Poklon bon

Izaberite jedan od 7 poklon bonova i darujte svoje voljene, bližnje, prijatelje ili poslovne partnere jedinstvenim doživljajem sa Bolfan Vinskog Vrha !

-> Pogledajte cijelu ponudu!


 

Radno vrijeme restorana:

Ugostiteljstvo:
• pon, uto - zatvoreno
• sri, čet, pet, sub: od 12 h do 20 h
• nedjelja: 12 - 18h ili po prethodnom dogovoru

NAPOMENA: Blagdanima zatvoreno (Božić, Uskrs, Svi Sveti...)

Recepcija:
• pon, uto - zatvoreno
• sri, čet, pet, sub: od 12 h do 20 h
• nedjelja: 12 - 18h ili po prethodnom dogovoru


Rezervirajte svoj termin


1 Step 1
Ime i prezime
Telefon
Broj osoba
Datum
Događaj
Napomena
0 /
Previous
Next