SMJEŠTAJ

U skladu s Hrvatskom tradicijom i kulturom vina, osjećajima koji se vezuju uz vinska druženja, mi smo u potpunosti otvorili naš vinski posjed za tisuće vinskih ljubitelja koji mogu i uvijek su dobrodošli u razgled imanja, na degustacije vina, upoznavanje s našom filozofijom proizvodnje vrhunskih vina i edukativne seminare. Njima su na raspolaganju naša soba za vinske degustacije, seminar sala moderno opremljena, restoran Vinski Vrh, naš vinski podrum, Vinski Vrh suvenirnica, imanje za ugodne ljetne šetnjice, livade za piknik i team buildinge.

Na imanju vinarije možete provesti cijeli dan u ugodnom druženju s našim vinima, vinarima, upoznavajući naše proizvode i uživajući u hrani spremljenoj po slow food metodologiji i sljubljenoj s okusima BOLFAN vina, u potpunom i relaksirajućem miru i tišini.

U vrlo ugodnom ambijentu mogu se degustirati naša vina, uživati u domaćoj hrani od namirnica sa obližnjih OPG imanja i domaći hladni naresci (sir, vrhnje, kobasice, špek, suhi sirevi i sl.). U vinskoj kleti BOLFAN može se i prespavati u pet dvokrevetnih, ekskluzivno uređenih soba. Poželjno ih je prethodno rezervirati.

Za veće grupe (5-45 osoba), a prema prethodnoj najavi, organiziramo vinske blues degustacije petkom, poslovne seminare, team buildinge uključujući i toplu hranu.…Ukoliko želite aktivno provesti vrijeme na Vinskom vrhu možemo za Vas organizirati jahačke ture po vinogradu ili streličarstvo na proplanku pored Vinske kleti.

Drvena kuća uz otvoreni kamin i pogled na brežuljkasti zagorski pejsaž nudi i smještaj u rustgikalnim sobama. Luba, Daran, Vit, Erja i Zlatousta pričaju priče o legendama koje kruže već godinama selom, o ulozi vinskih pomiritelja nakon vraćanja rimskim legijonara iz osvajačkih pohoda u Trakiji i Daciji.

Kategorizirane sobe s 4* uz prekrasan pogled, tišinu i mir opustit će sva Vaša osjetila i napuniti Vas energijom za nastavak u svakodnevnom okruženju. Kupaonica je uz svaku sobu, te su sobe klimatizirane, opremljene telefonom, SAT TV, minibarom, sefom..

Klet Bolfan Vinski Vrh ****

 

Odaberite jednu od pet dvokrevetnih romantičnih soba u kojima obitavaju Daran, Ejra, Luba, Zlatousta i Vit te pričaju priču o ljubavi, energiji i međusobnoj povezanosti između ljudi i duhovnog svijeta, stvarajući jedinstvo i radost.
Uz mogućnost noćenja i buđenje uz zvukove prirode i mirise domaćeg doručka, možete odahnuti od stresa uz dnevni boravak u romantičnom okruženju.

Sobe Luba, Daran, Ejra, Zlatousta, Vit****

Promotivne cijene su izražene u € te vrijede za razdoblje od 12. siječnja do 31. svibnja 2024. i uključuju upotrebu bežičnog interneta i PDV.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu te iznosi:
- 2,00 € po osobi dnevno (01.04. - 30.09.2024.)
- 1,85 € po osobi dnevno (01.-31.03. te 01.10.-31.12.2024.)
- popust za djecu: do 7 g. - ne plaćaju; od 07-14 g. - 50%


Galerija soba


Rezervirajte svoj termin1 Step 1
Ime i prezime
Broj osoba
Telefon
Datum
Događaj
Napomena
0 /
Previous
Next


Domaćini kleti Bilfan - Nikolina i Ivan

Nikolina i Ivan

Domaćini kleti BOLFAN
Tel: +385 (0)95 1515 000
Mail: Klet BOLFAN