SMJEŠTAJ

U skladu s Hrvatskom tradicijom i kulturom vina, osjećajima koji se vezuju uz vinska druženja, mi smo u potpunosti otvorili naš vinski posjed za tisuće vinskih ljubitelja koji mogu i uvijek su dobrodošli u razgled imanja, na degustacije vina, upoznavanje s našom filozofijom proizvodnje vrhunskih vina i edukativne seminare.
Na raspolaganju su vam sobe za smještaj u vinskoj kući BOLFAN udaljenoj 100-ak metara od kleti Bolfan Vinski Vrh.

Na imanju vinarije možete provesti cijeli dan u ugodnom druženju s našim vinima, vinarima, upoznavajući naše proizvode i uživajući u hrani spremljenoj po slow food metodologiji i sljubljenoj s okusima BOLFAN vina, u potpunom i relaksirajućem miru i tišini. U vrlo ugodnom ambijentu mogu se degustirati naša vina, uživati u domaćoj hrani od namirnica sa obližnjih OPG imanja i domaći hladni naresci (sir, vrhnje, kobasice, špek, suhi sirevi i sl.). Ukoliko želite aktivno provesti vrijeme na Vinskom vrhu možemo za Vas organizirati jahačke ture po vinogradu ili streličarstvo na proplanku pored Vinske kleti. 

Vinska kuća BOLFAN

 

Odaberite jednu od pet dvokrevetnih romantičnih soba.
Uz mogućnost noćenja i buđenje uz zvukove prirode i mirise domaćeg doručka, možete odahnuti od stresa u romantičnom okruženju Bolfan Vinskog Vina.

Promotivne cijene su izražene u € te vrijede za razdoblje od 12. siječnja do 31. svibnja 2024. i uključuju upotrebu bežičnog interneta i PDV.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu te iznosi:
- 2,00 € po osobi dnevno (01.04. - 30.09.2024.)
- 1,85 € po osobi dnevno (01.-31.03. te 01.10.-31.12.2024.)
- popust za djecu: do 7 g. - ne plaćaju; od 07-14 g. - 50%


Galerija soba


Rezervirajte svoj termin1 Step 1
Ime i prezime
Broj osoba
Telefon
Datum
Događaj
Napomena
0 /
Previous
Next


Domaćini kleti Bilfan - Nikolina i Ivan

Nikolina i Ivan

Domaćini kleti BOLFAN
Tel: +385 (0)95 1515 000
Mail: Klet BOLFAN