TURISTIČKI VODIČ
VINSKOG IMANJA

Dobro mi došel, prijatel...

Od davnina Zagorje je poznato po ljepoti krajolika, ali i po gostoljubivosti domaćina. Zagorci su gostoprimstvu u čast ispjevali i poznatu hrvatsku popevku ”Dobro mi došel, prijatel”, čime su pokazali svoju srdačnost, dobronamjernost, druželjubivost i domaćinski odnos prema gostu.

Kako bismo vam pružili dio tih zagorskih osjećaja i tradicije sačinili smo za vas popis aktivnosti koje možete naći na našem vinskom imanju i u našoj bližoj okolici.

Prelistajte Turistički katalog!

Preporučujemo vam kušanje naših nagrađivanih vina, domaćih delicija restorana Vinski Vrh, šetnju stazom princeze Louise (O ljubavnoj priči i zagorskom Casanovi - Gezi više možete naučiti ako posjetite mali muzej u kuriji Belošević u Hraščini), planinarenje do obližnjeg doma Pokojec ili, za hrabrije, do doma na vrhu Ivanščice. Jednako primamljiv izlet je i kružna šetnja od Hraščine do Vinske klijeti pa šumskom cestom preko Donjeg Kraljevca do Hraščinskog vidikovca i povratak do Vinske klijeti. Sveukupno 2 sata hoda.

U blizini možete posjetiti i konjički klub s jahanjem u manježu ili s izlaskom na teren, ali i provesti ugodne trenutke u njihovu lijepo uređenom podrumu.

Siguran sam da ćete i u ostalim organiziranim sadržajima koje vam u ovom vodiču nudimo pronaći zadovoljstvo i mogućnost za miran i sadržajan odmor...

Odano Vaš,
Tomislav Bolfan