Romantika na vinariji Bolfan
Romantika na Bolfan Vinskom Vrhu
17 prosinca, 2020
Romantično Valentinovo uz svijeće kod BOLFANA
Romantično valentinovo kod BOLFANA – večera 11.02.2023.
31 siječnja, 2023

Jesensko/zimski meni restorana kleti BOLFAN

Hrana s inspiracijom i porijeklom iz Zagorskog kraja, Zlatarskog i Ivanečkog kajkavskog narječja s najvišim vrhom sjeverozapadne Hrvatske - Ivančicom u zaleđu.

Hrana svježa - puna arome i okusa.


U slučaju da pojedinu namirnicu nemamo dostupnu u obližnjim seoskim domaćinstvima, OPG-ovima ili našem vrtu, potražiti ćemo ju kod malih lokalnih proizvođača.

Stalna ponuda:

- hladna plata domaćih narezaka
- plata izabranih sireva
- sir s vrhnjem
- toplo hladna salata (ječam sa sezonskim povrćem, octeni umak)
- vinski degustacijski hladni meni (hladna plata i 5 vina uz malo priče)

 

Jesensko / zimski meni:

 

Juhe:

- Goveđa juha s domaćim rezancima
- Krem juha od buče

 

Glavna jela:

- Haj Tele (heljda s povrćem i ficlek telećeg steak-a)
- Pajcek vu trsju (rebro s pireom, vrganjima i povrćem)
- Picek (file zapečen sa krustom od mirodija, keljom i povrćem)
- Odležani ramstek (min. 3 tjedna odležan, prženi domaći
krumpir i pire od cikle)
- Lungić (lungić, umak od vrganja i ječam sa povrćem)

 

Deserti:

- Štrudla od jabuka i šljiva sa oblakom muškata i domaćih jaja
- Štrukle kuhane s prezlima na maslacu
- Zlevka

Degustacijski meni
(6 sljedova kreativnih jela naših kuhara):

- Couver
- Juha od buče
- Haj tele
- Picek zapečen sa krustom od mirodija
- Odležani ramstek
- Zlevka

Bolfan Vinski Vrh ekološka je vinarija s certifikatom iz 2010 godine!

Istu viziju naravno provodimo i u ugostiteljskom dijelu, te su naše namirnice ili uzgojene u vlastitom vrtu i vočnjaku ili su nabavljene kod Zagorskih malih proizvođača. Eko imanje Bolfan uzgaja i vlastite krave Angus i ima jaja od vlastitog jata kokoški.

Veselimo se vašem dolasku! 😉

Rezervirajte svoj termin


1 Step 1
Ime i prezime
Telefon
Broj osoba
Datum
Događaj
Napomena
0 /
Previous
Next