ENOTECA ISTRIANA predstavila BOLFAN vina
svibanj 23, 2016
Nakon potvrde na tržištu Breg je osvojio DECANTER medalju!
svibanj 23, 2016

Vino i hrana iz prirodnog uzgoja bez pesticida i umjetnih gnojiva

Naš svakodnevni trud i rad usmjereni su na ostvarenje našeg osnovnog cilja - postizanje sklada i ravnoteže u prirodi i time zaokruživanje biodinamičke ponude te u konačnici samodostatnosti biodinamičke farme Bolfan Vinski Vrh.

Pored nagrađenih biodinamičkih BOLFAN vina koja svojim opojnim kapljicama osvajaju hrvatsko i inozemno tržište, na našem imanju imamo i trnac novoposađenih voćaka na kojima su precijepljene starinske sorte voća, te potpuno ekološki vrt kojim se snabdijeva Klet Vinski Vrh.

Tako smo se odlučili kupiti krave red (angnu) angusa direktno iz stada jednog od najpoznatijeg hrvatskog vinara gosp. Ivana Enjingija čije su nam bogato iskustvo i nesebični savjeti bili od neprocjenjive pomoći.
Red angusi ce nam pomoći u pripremanju prirodnog komposta za obogaćivanje strukture tla iz koje sve nastaje (i eko vino u našem vinogradu, i eko povrće u našem vrtu…).

Vjerujemo da će svi naši dragi posjetitelji i gosti prepoznati naš trud kroz uživanje u predivnoj prirodi i bogatoj ponudi biodinamičkih proizvoda na našem gospodarstvu, bez umjetnog uzgoja, umjetnih NPK gnojiva, antibiotika i sličnih dodataka koji se koriste u (klasičnom) konvencionalnom pristupu (postupku) uzgoja hrane i pripravaka iz hrane koji se idealno sljubljuju s našim biodinamičkim BOLFAN vinima.

Branimir Puškadija

Upravitelj vinarije
Tel: +385 (0)99 7031 797
Mail: Branimir Puškadija