Darujte EKO BOLFAN vina - Božićni pokloni
Darujte elegantno i iz srca – darujte EKO BOLFAN vina
studeni 21, 2017

Tjedan restorana od 09.03.2018. – dobrodošli

Tjedan restorana na Bolfan Vinskom Vrhu 03.2018.

Tjedan restorana na Bolfan Vinskom Vrhu 03.2018.



Posjetite nas u tjednu restorana kod BOLFANA u prekrasnom Hrvatskom Zagorju


Tjedan restorana 2018 - klet BOLFAN
Izaberite jedan od naša tri jelovnika u sklopu Tjedna restorana:
Jelovnik Pinot Noir:
- špek crne slavonske svinje uz sir s vrhnjem i kruh od cjelovitog EKO brašna
- teleća rebra u medu i chilliju uz šareni pire krumpir i umak od Pinot cnog + zelena salata
- zlevanka sa sirom, jabukama i orasima na kremi od vanilije i limuna

Jelovnik Riesling:
- dvobojna krem juha od mrkve i blitve sa bučinim uljem i golicama
- filet smuđa u kukuruznom omotaču na kremi od komorača uz tikvice na pari i kruhani krumpir na podlozi od buče
- jabučna štrudla na kremi od šumskog voća

Jelovnik Aromano:
- špageti od sirovih tikvica u umaku od indijaskog oraščića
- rižoto s vrganjima i rolice od kelja na podlozi od šljiva uz salatu od celera, mrkve, lješnjaka i badema
- panna cozta sa vrućim višnjama

Cijena menija po osobi iznosi 100,00 kn + čaša ekološkog BOLFAN vina uz meni besplatno
Tjedan restorana 2018 - klet BOLFAN ................................................................................................................................
Rezervirajte na vrijeme mjesto u kleti BOLFAN
- na telefon: +385(0)95 1515000 ili pošalji mail - rezervacija Tjedan restorana 03.2018.
................................................................................................................................

Letak | program Tjedan restorana ožujak 2018.

Rezervirajte svoj termin


[]
1 Step 1
Ime i prezime
Telefon
Broj osoba
Datum
Događaj
Napomena
0 /
Previous
Next