Hrana restorana kleti BOLFAN od EKO namirnica
Restoran kleti BOLFAN za vas priprema jela od sezonskih EKO namirnica
lipanj 21, 2017

Martinje 2017. na biodinamičkom EKO imanju Bolfan

Martinje 2017. - biodinamičko EKO imanje Bolfan Vinski Vrh

Martinje 2017. - biodinamičko EKO imanje Bolfan Vinski Vrh

Pozivamo Vas na veselo druženje povodom
Martinjske noći 11.11.2017.


Martinje - ceremonija krštenja mošta koju predvodi presvetli gospon Čolo započinje u 19:00h, a tokom cijele noći zabavljat će Vas TS Royal!

Martinski menu:
HLADNO PREDJELO
Sir s vrhnjem, špek i salama crne slavonske svinje uz čvarke i luk, te kruh od cjelovitog brašna pira, raži i kukuruza mljevenog na kameni mlin
JUHA
Martinjska krem juha od vrganja, povrća i crnog pinota sa zapečenim kruhom
GLAVNO JELO
Pečena guska s mlincima od pirovog brašna. Domaće krvavice i kiselo zelje u bučinom ulju. Dimljeni buncek s restanim krumpirom + zelena salata.
DESERT
Tikvenjak s umakom od vrhnja i začinskog bilja
Cijena menija: 200 kon / osoba

Rezervirajte na vrijeme mjesto u KLETI BOLFAN: 0951515000 ili na E-mail:kletbolfan !

Čekamo vas ispred vinskog podruma u 19:00h 😉
Dobro nam došli


POZIVNICA - Martinje 2017.pdf