Ocjenjivanje vina Decanter 2015 – bronca Rajnskom Rizlingu 2013 BOLFAN
svibanj 20, 2016
EKO SAUVIGNON 2013 ~ šampion Bregovite Hrvatske
svibanj 20, 2016

Domaći objed na Vinskom Vrhu

Newsletter - domaca kuhinja
Dragi prijatelji,

probudite prirodu u sebi, sunce i Vinski Vrh dobitna su kombinacija...

Domaćim okusima hrane:
- EKO kruhu od zrna iz vlastitog uzgoja, pečen na našoj vatrici, mljeven na kamen...
- Domaćim salamama i sirevima
- Zagorskoj domaćoj hrani od namirnica malih proizvođača iz susjedstva
- Hrani prilagođenoj sezoni
(svaki dan od 12:00h - osim pon. i uto.)

Primjeri menu-a:
Bolfan tanjur - 60,00 kn / osobi

3 slijeda - 100,00 kn / osobi

Krem juha od mrkve i tamarija sa zapečenim kruhom od cjelovitog zrna
Lungić punjen paštetom od teleće jetre u umaku od gljiva sa domaćim žgancima od cjelovitog zrna kukuruza, mljeveno na kameni mlin + zelena lisnata salata Sirova pita od jabuka i datulja

5 slijeda - 180,00 kn / osobi

Gorična daskica sa domaćim kukuruznim kruhom
Bistra juha sa domaćim rezancima od pira
Toplo predjelo od domaće hajdine kaše s povrćem i čipsom od špeka
Pureće rolice punjene povrćem u sjemenkama i umaku od korijandera sa domaćim trgancima i bučinim košticama + zelena lisnata salata
Zagorski sirni štrukli

Uz menu Vas častimo čašom Bolfan rizlinga...

Rezervacije kod Branimira Puškadije.

Branimir Puškadija

Upravitelj vinarije
Tel: +385 (0)99 7031 797
Mail: Branimir Puškadija